پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۳۲۴۷۰۵
۱۱:۵۲
۱۳۹۴/۰۷/۲۱

تصادف مرگبار کامیون با زن جوان

رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع یک تصادف مرگبار در مشیریه خبر داد و گفت:در این حادثه زن جوان زیر چرخ های کامیون جان سپرد.
۱۱:۵۲
۱۳۹۴/۰۷/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز، سرهنگ مراد مرادی درباره جزییات این تصادقف مرگبار گفت : در ساعت ۱۷:۳۳ ذیروز وقوع یک  مورد سانحه رانندگی در خیابان مشیریه (۲۰ متری اعظم) به مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام شد.

وی افزود:  با حضور ماموران پلیس راهور در محل حادثه مشخص شد در این حادثه یک دستگاه کامیون به هنگام حرکت و به دلایل نامعلوم  از مسیر اصلی منحرف و با یک عابر پیاده که یک خانم ۲۷ ساله بود به شدت برخورد کرد که به دلیل این تصادف زن جوان به شدت مجروح و ترافیک سنگینی در محل حادثه ایجاد شد.

به گزارش مهر، رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت : به دلیل شدت جراحات وارده عابر پیاده در دم فوت کرد .جسد زن جوان توسط اورژانس به پزشکی قانونی منتقل شد . کارشناسان پلیس راهورمشغول بررسی علت وقوع این حادثه هستند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
تصادف مرگبار
ارسال پیام
captcha