آفتابنیوز : 24 تيم حاضر در دور مقدماتي اميدوارند به مرحله نهايي رقابت ها که به طور مشترک در چهار کشور مالزي، ويتنام، تايلند و اندونزي برگزار مي شود، راه يابند.
کنفدراسيون فوتبال آسيا اعلام کرد که سيستم سيدبندي به امتياز تيم ها در رقابت هاي سال 2004 بستگي دارد. ولي اين موضوع عجيب به نظر مي رسد زيرا اردن و ازبکستان که به دور يک چهارم نهايي رقابت هاي سال 2004 در چين رسيدند و در همان مرحله نيز حذف شدند در سيد يک قرار دارند و حال آن که کره جنوبي ـ يکي از تيم هاي حاضر در نيمه نهايي جام جهاني 2002 در سيد دوم قرار داده شده است.
در هر صورت، سيستم سيدبندي بيانگر آن است که گروه هاي جالب و قابل توجه اي را در قرعه کشي خواهيم ديد که نسبت به گروه بندي هاي دوره هاي گذشته متفاوت است، به ويژه آن که استراليا که به تازگي به عضويت کنفدراسيون فوتبال آسيا در آمده است در سيد آخر قرار دارد.
در ادامه مطلب goal به احتمال گروه بندي ها اشاره شده است. هم گروهي تيم هاي ژاپن، کره جنوبي و استراليا محتمل است که مسابقه اين تيم ها با هم سخت ترين گروه را در ميان ساير گروه ها به وجود مي آورد.
به طور کلي، اين به نفع مسابقات جام ملت هاي آسيا نيست که سه کشور قدرتمند فوتبال آسيا براي کسب يک سهميه بجنگند و کشورهاي ويتنام، اندونزي، تايلند و مالزي به طور خودکار در رقابت ها جاي داشته باشند. afc نبايد به چنين دورنمايي با شور و شوق بنگرد.
گروه بندي مرحله مقدماتي هيجان انگيز مي شود چون هر ترکيبي که استراليا و ايران را با هم در يک گروه قرار دهد، بازي پلي آف مقدماتي سال 1997 را تکرار مي کند.
يک گروه ضعيف از لحاظ پتانسيل تيم ها در گروه بندي مقدماتي مي تواند شامل تيم هاي چين، هنگ کنگ، تايوان و کويت باشد. دلايل ضعيف بودن هنگ کنگ و تايوان واضح است و کويت نيز براي انتقام حذف از مسابقات مقدماتي جام جهاني مي آيد.
در پايان مطلب سردبير بخش فوتبال آسياي سايت goal آمده است: تمام اين پيش بيني ها، تفريح و سرگرمي خوبي است و ما روز 4 ژانويه در قرعه کشي مسابقات پي مي بريم کدام تيم ها با هم همگروه مي شوند و بازي مي کنند.