پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۲۶۸۶۸
۱۲:۱۵
۱۳۹۴/۰۸/۰۳
سخنگوی سپاه اعلام کرد:

شهادت 4 تن از مدافعین حرم/افزایش نیروهای ایران در سوریه

مسئول روابط عمومی کل سپاه از شهادت 4 تن از مدافعین حرم به نام‌های شهیدان صدرزاده، مصطفوی، باقری و کریمی در سوریه خبرداد.
۱۲:۱۵
۱۳۹۴/۰۸/۰۳
به گزارش آفتاب نیوز،
سردار سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف مسئول روابط عمومی کل سپاه، با اشاره به شهادت تعدادی از پاسداران سرافراز انقلاب اسلامی و مدافعین حرم در سوریه و در عرصه‌ی مأموریت‌های مستشاری در کمک به ارتش و بسیج مردمی این کشور برای مقابله با تروریست‌های تکفیری گفت:در پی دور جدید تحولات میدانی در مناطق مختلف سوریه و پیروزی اخیر جبهه مقاومت اسلامی در مقابله با گروه‌های تروریستی تکفیری، متناسب با نیازها، شاهد افزایش نیروهای مستشاری ایران در این کشور هستیم.

به گزارش آفتاب به نقل از ایسنا، وی افزود:در ایام منتهی به تاسوعا و عاشورای حسینی و در دفاع از پیام آور کربلا حضرت زینب (س) چهارتن از مدافعین سرافراز و فداکار حرم به نام‌های مصطفی صدرزاده، سید میلاد مصطفوی، عبدالله باقری و امین کریمی در حین انجام مأموریت محوله در سوریه به شهادت رسیدند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
سپاه سوریه
ارسال پیام
captcha