پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۳۲۷۳۴۶
۱۲:۲۶
۱۳۹۴/۰۸/۰۵

ماجرای برخورد پنکه سقفی با نوزاد در قنداق +تصاویر

چهار سال از ماجرای «محمد ایمان» می‌گذرد، نوزادی که در حین تصویرسازی روضه حضرت علی اصغر(ع) دچار حادثه شد، اما پدرش روایت دیگری از این ماجرا دارد.
۱۲:۲۶
۱۳۹۴/۰۸/۰۵
به گزارش آفتاب نیوز، یازدهم آذرماه سال ۹۰ در مراسم شیرخوارگان حسینی در مسجد امام حسین بندرعباس، برای تصویرسازی شهادت حضرت علی اصغر(ع) در روز عاشورا، یکی از نوزادان جلسه را بالای دست بلند می‌کنند، بدون اینکه متوجه باشند ارتفاع پنکه سقفی کم است، در این هنگام اتفاقی ناگوار رخ می‌دهد.

پدر «محمدایمان اتکا» درباره این رخداد به فارس می‌گوید: در حالی که همسر و فرزندم در مراسم شیرخوارگان حسینی به سر می‌بردند، ناگهان صدای فریاد حاضرین بلند شد، همسرم با تلفن به من اطلاع داد که محمد ایمان با پنکه سقفی مسجد برخورد کرده و مجروح شده است.

وی می‌‌افزاید: ظاهراً قنداق محمد ایمان به پنکه گیر می‌کند و فرزندم جراحت بر می‌دارد، بعد از اینکه خود را به مسجد رساندم، پسرم را به بیمارستان بردم، پزشکان با درمان دارویی چند روزه و بدون آنکه حتی نیاز به عمل جراحی باشد، او را در ۱۶ آذر ماه مرخص کردند.

محمدایمان مدت پنج روز در بیمارستان بستری می‌شود، وی که از ناحیه سر دچار آسیب‌دیدگی و خونریزی مختصری شده بود. در نهایت پدرش که شفای فرزند را به دستان حضرت علی اصغر(ع) سپرده بود، او را سالم تحویل می‌گیرد.

هر چند در آن برهه از زمان در فضای مجازی فیلم این ماجرا با عنوان «مرگ دلخراش نوزاد دو ماهه در مراسم عاشورا» انتشار یافت، امسال نیز بار دیگر این فیلم در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد.

ماجرای برخورد پنکه سقفی با نوزاد در قنداق+تصاویر

ماجرای برخورد پنکه سقفی با نوزاد در قنداق+تصاویر
گزارش خطا
برچسب‌ها:
حادثه
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
سید ناصر
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۱۲
خدا خیرتون بده که انتشار دادید .
چقدر جالب تو اون شرایط پدرش بجای حرف مفت زدن و گله و شکایت بازم به خود ائمه توسل کرده
پاسخ
بهداد
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۶
گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادر بغل سنگ نکه میدارد
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۵
خداحفظش كنه
پاسخ
زهرا
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۵
کجای این صحبت منفی داشت عشق منفی
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۵
من کلیپ رو دیدم خیلی ناراحت کننده بود
ولی شکر خدا که به خیر گذشته
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۰۵
من کلیپ رو دیدم خیلی ناراحت کننده بود
ولی شکر خدا که به خیر گذشته
پاسخ