پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۲۸۷۹۲
۱۴:۵۵
۱۳۹۴/۰۸/۱۲

استیضاح شهردار در حیطه اختیار شوراها باقی ماند

رئیس شورای عالی استانها گفت: با تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی، استیضاح شهردار در حیطه اختیار شوراهای اسلامی شهرها باقی ماند.
۱۴:۵۵
۱۳۹۴/۰۸/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز، غلامرضا بصیری پور روز سه شنبه با حضور در نشست در علنی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: دیروز 11 آبان نامه ای مبنی بر اعتراض به لایحه سلب اختیار استیضاح شهردار از شوراهای اسلامی شهر، توسط شورای عالی استانها به نمایندگان مجلس تقدیم شد و با موافقت نمایندگان این مهم در حیطه وظایف شوراها باقی ماند.

وی گفت: پیش از این قرار بود مجلس در جریان اصلاح قانون تشکیلات شوراها اختیار استیضاح شهردار را از اعضای شوراهای شهری گرفته و به کمیته حل اختلاف واگذار کند.

رئیس شورای عالی استانها افزود: همچنین مراتب اعتراض شورای عالی استانها نسبت به مصوبه کاهش شمار اعضای شوراهای شهر و روستا نیز طی نامه ای به شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام شده است.

وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی اخیرا طرحی در قالب اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و شهرداران را در دستور کار قرار داده که اختیارات شوراها را کاهش می دهد.

بصیری پور تاکید کرد: اجازه تضعیف حقوق شوراها را نخواهیم داد.

35 هزار شورای اسلامی در سطح روستاها و بخشها و حدود هزار و 400 شورای اسلامی شهری در سطح کشور دایر است و در مجموع 117 هزار نفر با رای مردم به عضویت در این شوراها انتخاب شده اند.

به گزارش ایرنا ،شورای عالی استانها نیز 75 عضو دارد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
شهردار
ارسال پیام
captcha