افزایش ۲ دلاری قیمت طلا/ هر اونس 1106 دلار
قیمت طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی فلزات گرانبها ۲ دلار گران شد و هر اونس از این فلز ارزشمند ۱۱۰۵.۵ دلار به فروش رسید.
آفتابنیوز :
قیمت طلا در معاملات روز جاری بازار جهانی فلزات گرانبها 1.9 دلار نسبت به روز گذشته افزایش یافت و هر اونس (معادل 31.132گرم) از این فلز ارزشمند 1105.5 دلار قیمتگذاری شد.
قیمت کنونی نسبت به روز گذشته 0.17 درصد افزایش یافت، اما در مقایسه با متوسط قیمت یک ماه گذشته و یک سال گذشته طلا به ترتیب 40.3 دلار و 35.8 دلار پایینتر بوده است.
به گزارش فارس به نقل از کیتکو، دیگر فلزات ارزشمند بازار جهانی نیز افت و خیزهای قیمتی را تجربه کردند.
به گونهای که قیمت نقره با 4 سنت افزایش نسبت به دیروز به 14.98 دلار در هر اونس رسید.
از سوی دیگر قیمت پلاتین به عنوان یکی دیگر از اصلیترین نقشآفرینان بازار فلزات گرانبها با 4 دلار کاهش نسبت به دیروز با قیمت 945 دلار در هر اونس داد و ستد شد.
پالادیوم نیز با یک دلار افزایش نسبت به دیروز به قیمت 606 دلار در هر اونس دست یافت.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه