پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۳۳۰۶۰۷
۲۱:۵۱
۱۳۹۴/۰۸/۲۱

تیموریان سرانجام روادید گوام را گرفت

کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران سرانجام موفق شد روادید سفر به گوام را دریافت کند.
۲۱:۵۱
۱۳۹۴/۰۸/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز،
به گزارش ایرنا، آندرانیک تیموریان که از طریق سفارت آمریکا در دوحه قطر برای دریافت روادید گوام اقدام کرده بود، مجبور شد دیروز برای پیگیری این مسئله به قطر سفر کند و به این دلیل نیز در مسابقه تیم ملی مقابل ترکمنستان غایب بود. 

افشین پیروانی مدیر تیم ملی فوتبال ایران پس از مسابقه تیم های ایران و ترکمنستان خبر صدور روادید تیموریان را اعلام کرد. 

کاروان تیم ملی ایران در حالی امشب تهران به مقصد گوام ترک می کند که بازیکنانی مانند احسان حاج صفی، علیرضا حقیقی و سعید عزت اللهی به دلیل نداشتن روادید نمی توانند دیگران را در این سفر همراهی کنند. 

تیم ملی فوتبال ایران در چارچوب رقابت های مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه و جام ملت های آسیا 2019 امارات سه شنبه 26 آبان از ساعت 9 صبح (به وقت تهران) به مصاف گوام می رود. 

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha