پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۳۱۴۳۳
۰۹:۴۱
۱۳۹۴/۰۸/۲۶

نعمتی دوباره طلایی شد

زهرا نعمتی به مدال طلای مسابقات تیراندازی با کمان قهرمانی معلولان آسیا دست یافت.
۰۹:۴۱
۱۳۹۴/۰۸/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز، در آخرین روز از رقابت‌های تیراندازی با کمان قهرمانی معلولان آسیا، زهرا نعمتی، بانوی کماندار ملی‌پوش ایرانی موفق به کسب مدال طلا در بخش مسابقات قهرمانی آسیا شد.

به گزارش تسنیم، وی پیش از این در رقابت‌های کسب سهمیه پارالمپیک نیز به مقام قهرمانی دست پیدا کرده و سهمیه را به خود اختصاص داده بود.

نعمتی صبح امروز (سه‌شنبه) در فینال با حریف چینی خود روبه‌رو شد و با نتیجه قاطع 6 بر صفر به پیروزی رسید. وی بدین ترتیب با کسب دو مدال طلا و سهمیه پارالمپیک به کار خود در این رقابت‌ها پایان داد.

امروز و در ادامه مسابقات فینال، سمیه عباسپور دیگر نماینده کشورمان در فینال کامپوند برای کسب مدال طلا به میدان خواهد رفت و در بخش تیمی نیز تیم میکس کامپوند ایران متشکل از شهاب ریحانی و سمیه عباسپور برای کسب عنوان قهرمانی به مصاف حریفان می‌روند.

رقابت‌های تیراندازی با کمان قهرمانی معلولان آسیا با حضور نمایندگان 15 کشور آسیایی از 22 تا 26 آبان به میزبانی بانکوک در جریان است و تیم ملی ایران نیز با ترکیب زهرا نعمتی، سمیه عباسپور، شهاب ریحانی و مجید کاکوش در این رقابت‌ها حضور یافته است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha