کد خبر: ۳۳۲۱۲۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۶

توقیف یک پیکان با حدود 8 میلیون تومان خلافی!

رئیس پلیس راهور استان البرز از توقیف یک دستگاه سواری پیکان با 78 میلیون و 330 هزار ریال خلافی خبر داد.
آفتاب‌‌نیوز :
 سرهنگ سید همایون شریفی افزود: ماموران پلیس راهور استان البرز در راستای برخورد با تخلفات حادثه ساز رانندگان قانون گریز و کنترل خودروهای عبوری، یک دستگاه سواری پیکان را به علت داشتن سرعت غیر مجاز توقیف کردند. 

وی اضافه کرد: پس از استعلام از شماره پلاک پیکان مشخص شد خودرو مذکور دارای 78 میلیون و 330 هزار ریال خلافی بوده و این مقدار جریمه تاکنون پرداخت نشده است. 

به گزارش مرکز اطلاع رسانی پلیس البرز،وی گفت: در اجرای تبصره ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی اعلام شده درصورتی که مبلغ جریمه خودرویی به 10 میلیون ریال برسد پلیس راهنمایی و رانندگی مراتب را به مالک خودرو اعلام و چنانچه ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ، مالک خودرو نسبت به پرداخت جریمه اقدام نکند، خودرو توقیف و از تردد آن جلوگیری خواهد شد. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۵ - ۱۳۹۴/۰۸/۳۰
0
1
بی خیال ماشین بشه بهتره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۸/۳۰
1
2
آخه این ماشین بیشترازدومیلیون ارزش داره که اینهمه خلاف کرده وقتی این ماشینهای کم ارزش جمع آوری نمیشن باعث تخلف وتصادف وهزاران خلاف دیگه میشن
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین