کد خبر: ۳۳۲۹۹۲
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۲

2 کشته در تصادف یک کامیون باری و پراید +تصاویر

حوالی ساعت 11:30صبح روز گذشته در محور ارتباطی چوار - ایلام، براثر برخورد شدید یک دستگاه سواری پراید با کامیون باری، دو تن از سرنشینان پراید در دم جان باختند و راننده کامیون توسط نیروهای امدادی به بیمارستان امام خمینی شهرایلام انتقال داده شدند.
آفتاب‌‌نیوز : رئیس پلیس راه استان در گفت و گو با تابناک علت وقوع حادثه را انحراف به چپ سواری پراید اعلام کرد. 
 
سرهنگ محسن ناصری خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش حجم تردد خودروهای زائرین اربعین در راه های مواصلاتی استان حقیقتا راههای ارتباطی پاسخگوی این حجم عظیم تردد نمی باشد از این رو به رانندگان توصیه می شود از شتاب در رانندگی پرهیز نمایند و با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی از بروز حوادث جلوگیری به عمل آورند. 
 
شایان ذکر است این تصادف مرگبار چندمین حادثه دلخراش رانندگی است که طی روزهای اخیر در سطح جاده های استان به وقوع می پیوندد که یکی از عمده ترین دلایل آن بالا رفتن حجم تردد وسایل نقلیه در محورهای مواصلاتی استان و ضعیف بودن زیرساختهای جاده ای است. با توجه به اینکه برخي جاده‌ها ظرفيت تردد سنگین خودروها را ندارند بروز حوادثی از این قبیل در ایام منتهی به اربعین و ایام برگشت زائرین در محورهای ارتباطی استان دور از انتظار نیست.

2 کشته در تصادف یک کامیون باری و پراید +تصاویر

2 کشته در تصادف یک کامیون باری و پراید +تصاویر

2 کشته در تصادف یک کامیون باری و پراید +تصاویر
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین