کد خبر: ۳۳۴۴۹۴
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۲

موج جدید بازداشت مقامات فیفا/دو مقام ارشد در زوریخ دستگیر شدند

دو تن از مقامات ارشد فیفا در سپیده دم پنجشنبه در هتل «بور او لَک» در سوئیس به جرم دریافت میلیون ها دلار رشوه بازداشت شدند.
آفتاب‌‌نیوز :
اداره فدرال دادگستری سوئیس گفت که در ادامه دستگیری های مقامات فیفا در ماه خرداد، دو نفر دیگر از مقامات این نهاد به جرم فروش حق پخش تلویزیونی در رقابت های فوتبال آمریکای لاتین و نیز اعطای میزبانی جام جهانی 2022 به قطر و دریافت میلیون ها دلار رشوه دستگیر شدند. مجرمان تا زمان استرداد به آمریکا در بازداشت به سر خواهند برد. 

هفت ماه قبل در ششم خرداد (ماه مه) نیز در همین هتل، هفت مقام ارشد فیفا از سوی پلیس سوئیس به اتهام کلاهبرداری، فساد و پولشوئی دستگیر شدند. 

مقامات آمریکا این افراد را به فساد مالی و دریافت رشوه به مبلغ 150 میلیون دلار متهم کرده بودند.

به گزارش ایرنا به نقل از بی بی سی، فیفا در بیانیه ای اعلام کرد: این نهاد امروز از اقدامات انجام شده وزارت دادگستری آمریکا مطلع شد. 

فیفا همکاری کامل خود را با بازرسان آمریکایی و سوئیسی ادامه خواهد داد. 

نهاد حاکم بر فوتبال دنیا، توضیح دیگری در مورد پیشرفت این پرونده نداد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین