پایگاه خبری آفتاب
۰۸ /مرداد /۱۴۰۵
Thursday 30 July 2026
کد خبر:۳۳۶۲۳۹
۱۶:۱۷
۱۳۹۴/۰۹/۲۲

ادامه برخورد با دلالان ارز در بازار تهران

در پی عملیات ضربتی هفته گذشته نیروی انتظامی علیه دلالان در بازار ارز در تهران، امروز(یکشنبه) نیز این روند ادامه یافت.
۱۶:۱۷
۱۳۹۴/۰۹/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز، هم اکنون ماموران نیروی انتظامی در حال برخورد با دلالان ارز در مقابل پاساژ افشار هستند.

امروز حجم معاملات در بازار ارز با جمع آوری دلالان کاهش یافت و تا ساعاتی نرخ مشخصی برای انواع ارز وجود نداشت.

این در حالی است که در عملیات چهارشنبه هفته گذشته، ۴۸ نفر از دلالان غیرقانونی ارز دستگیرشدند و ۲۳۰ هزار دلار به همراه مقادیر دیگری ارز، از آنان کشف و ضبط شد.

برخوردهای چند روز اخیر نیروی انتظامی در حالی انجام شد که ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در ماه های گذشته بارها به صرافان برای دریافت مجوز از این بانک هشدار داده و گفته بود برای برخورد با صرافان بدون مجوز، هماهنگی هایی با نیروی انتظامی انجام شده است.

به گزارش ایرنا، براساس دستورالعمل جدید بانک مرکزی، سرمایه صرافان در کلانشهرها و سایر شهرها به ترتیب باید به چهار میلیارد و 2 میلیارد تومان افزایش یابد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
دلالان ارز
ارسال پیام
captcha