پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۳۶۵۶۰
۰۹:۱۳
۱۳۹۴/۰۹/۲۴

تصادف زنجیره ای 25 خودرو در محور ساوه - همدان

سه مصدوم از مجموع مصدومان این حادثه که دو مرد و یک زن هستند، با تلاش نیروهای امدادی و اعزام سه دستگاه آمبولانس به مرکز درمانی شهید مدرس ساوه منتقل و تحت مداوا قرار گرفتند.
۰۹:۱۳
۱۳۹۴/۰۹/۲۴
به گزارش آفتاب نیوز، مرکز اطلاع رسانی فوریت های پزشکی ساوه اعلام کرد: تصادف زنجیره ای 25 خودرو در شامگاه دوشنبه در محور ساوه -همدان یازده مصدوم برجای گذاشت.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فوریت های پزشکی ساوه، این سانحه به علت بارش برف و کولاک در کیلومتر 70 اتوبان ساوه- همدان به وقوع پیوسته است.

بر اساس این گزارش، سه مصدوم از مجموع مصدومان این حادثه که دو مرد و یک زن هستند، با تلاش نیروهای امدادی و اعزام سه دستگاه آمبولانس به مرکز درمانی شهید مدرس ساوه منتقل و تحت مداوا قرار گرفتند.

هشت مصدوم دیگر نیز در محل حادثه به صورت سرپایی مورد مداوا قرار گرفتند و عوامل پلیس راهور در حال بررسی بیشتر موضوع هستند.

مرکز فوریت های پزشکی ساوه، 10 پایگاه عملیاتی و 45 نیروی امدادی درحوزه استحفاظی این شهرستان دارد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
تصادف زنجیره ای
ارسال پیام
captcha