پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۳۳۶۹
۱۱:۵۲
۱۳۸۴/۰۱/۲۲
علامه فضل الله:

حمله به مسجدالاقصي با موافقت آمريكاست

۱۱:۵۲
۱۳۸۴/۰۱/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش منابع عربي، علامه فضل الله افزود: يهوديان تندرو در پنج دهه گذشته كه از زمان تأسيس رژيم اسرائيل در سرزمين فلسطين مي گذرد با حمايت هاي آشكار و پنهان واشنگتن، زمين هاي فلسطينيان را مصادره كرده و جنايت هاي بسياري در اين سرزمين مرتكب شده اند.

وي اضافه كرد: مسجدالاقصي تنها از آن فلسطينيان نيست بلكه مسئوليت حفظ و نگهداري آن با همه ملت هاي مسلمان است، از اين رو مسلمانان بايد براي نجات قدس و مسجدالاقصي با همه توان ايستادگي كنند.

به گفته وي، صهيونيست ها با يهودي كردن قدس و از بين بردن مسجدالاقصي، خواهان از بين بردن تاريخ كهن اسلامي در اين شهر هستند.

وي افزود: دولت هاي عرب و مسلمان بايد اين موضوع را به آمريكا گوشزد كنند كه مقدسات اسلامي خط قرمز بوده و در صورت هرگونه تعرض به آنها، عاملان آن با اعتراض گسترده مسلمانان رو به رو مي شوند.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha