کد خبر: ۳۳۷۳۳۱
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۳

عکس خارق‌العاده ناسا از طلوع زمین بر فراز ماه/وقتی مدارگرد ماه دوربینش را می‌چرخاند

«طلوع زمین» را خیلی‌ها را به عنوان عکسی که در دسامبر ۱۹۶۸ در ماموریت آپولو ۸ توسط ویلیام اندرز ثبت شد می‌شناسند. ناسا حالا عکسی باورنکردنی مشابهی منتشر کرده که این بار توسط مدارگرد ماه گرفته شده است.
آفتاب‌‌نیوز :
مدارگرد شناسایی کننده ماه (LRO) که به ناسا تعلق دارد از سال ۲۰۰۹ در حال شناسایی سطح ماه است و به خاطر تصاویر فوق‌العاده‌ای که از سطح ماه گرفته مشهور است. این بار اما در یک ماجراجویی این مدارگرد دوربین خود را چرخانده و عکسی از زمین گرفته است؛عکسی که به نظر می‌رسد از سطح ماه گرفته شده است. 

این تصویر با ترکیب چندین عکس‌ با کیفیت بالا که دو دوربین مختلف این مدارگرد گرفته‌اند به دست آمده است؛دوربین سیاه و سفید باوضوح بالای Narrow Angle Camera و دوربین رنگی با وضوح نسبتا پایین تر Wide Angle Camera. در این تصویر خارق‌العاده علاوه بر بخش‌های مختلف زمین از جمله بخشی از خاورمیانه و اقیانوس‌های اطلس و آرام سطحی از ماه و حفره مشهور Compton دیده می‌شود.

عکس خارق‌العاده ناسا از طلوع زمین بر فراز ماه/وقتی مدارگرد ماه دوربینش را می‌چرخاند

منبع: خبرآنلاین
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین