پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۳۷۴۰۵
۱۸:۲۰
۱۳۹۴/۰۹/۲۸

پورحیدری: سعی می‌کنم در بازی با تراکتورسازی کنار استقلال باشم

سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: حالم نسبت به روزهای قبل بهتر شده و همه سعی خودم را می‌کنم تا برای بازی استقلال و تراکتورسازی کنار تیم باشم.
۱۸:۲۰
۱۳۹۴/۰۹/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز،
منصور پورحیدری که برای اولین بار پس از بستری شدن در بیمارستان با خبرنگاران صحبت می‌کرد درباره شرایط جسمانی‌اش گفت: شرایط من خوشبختانه خیلی بهتر از قبل شده و نسبت به دیروز وضعیت بهتری دارم البته از هواداران هم تشکر می‌کنم که به من لطف داشتند و برای ملاقات با من به بیمارستان آمدند هرچند که شاید من خواب بودم و آنها را ندیدم اما از طریق همسرم پیگیر این مسائل بودم.

وی ادامه داد: در این چند روز خیلی‌ها به ملاقات من آمدند که از آنها تشکر می‌کنم و همچنین باید از کادر پزشکی تشکر کنم که توجه خوبی به من داشتند و امیدوارم که استقلال بتواند تراکتورسازی را شکست دهد و من هم همه تلاشم را می‌کنم تا برای این بازی در کنار استقلال باشم.

به گزارش فارس، پیشکسوت باشگاه استقلال در پایان و به شوخی به خبرنگاران گفت که ننویسید من در بیمارستان هستم چرا که من همیشه در کنار استقلال هستم.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
منصور پورحیدری
ارسال پیام
captcha