
به گزارش خبرنگار آفتاب - طیف سنتی اصولگرایان که کمیته منتخب شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی ناطق نوری، باهنر و عسگراولادی و در راس آن قرار دارند، عزم خود را جزم کرده اند تا در نشست روز جمعه دوم اردیبهشت ماه خود علی لاریجانی را به عنوان کاندیدای نهایی خود را به طور رسمی اعلام کنند.
محمدرضا باهنر عضو موثر کمیته منتخب نیز بارها در مصاحبه هایی مختلف اعلام کرده است که این تصمیم نهایی قطعی بوده و تغییری نخواهد کرد.
از سوی دیگر طيف راديكال اصولگرا که با تفاهم 4 کاندیدا و با پیشنهاد غلامعلی حدادعادل رییس مجلس شورای اسلامی کار خود را آغاز کرد ضمن رد تصمیم کمیته منتخب تاکید دارند که انتخاب نهایی آنان پس از انجام نظرسنجی در اردیبهشت ماه صورت خواهد گرفت.
این طیف معتقدند که روش در پیش گرفته شده از سوی کمیته منتخب غیردمکراتیک بوده و انتخاب نهایی اصولگرایان باید پس از نظرسنجی از افکار عمومی صورت گیرد و این روش را انتخاباتی درونی پیش از انتخابات بیرونی تلقی می کنند.
هر دو طیف اصولگرا و حتی کاندیدای جبهه اصلاحات نیز نمی توانند تاثیر حضور هاشمی رفسنجانی در انتخابات را کتمان کنند و بر این اساس پیش از هر اقدامی منتظر تصمیم نهایی وی خواهند بود.
به نظر می رسد طیف تحول گرای اصولگرا نظرسنجی های خود را زمانی انجام خواهند داد که مصادف با اعلام حضور یا عدم اعلام حضور هاشمی رفسنجانی باشد تا بتوانند بررسی های لازم در این خصوص را به عمل آورند.
از سویی کاندیداهایی نظیر علی لاریجانی و علی اکبر ولایتی بارها اعلام کرده اند در صورت حضور هاشمی در عرصه انتخابات از حضور در انتخابات به عنوان نامزد انتخاباتی منصرف خواهند شد.
بر این اساس می تواند این تعبیر را به کار گرفت که هاشمی رفسنجانی حقیقی بزرگ و جدی در مقابل اصولگرایان در نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری است.