پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۴۱۶۶۲
۰۹:۰۵
۱۳۹۴/۱۰/۲۰

3 کشته در واژگونی خودرو 405 در بندرخمیر

در این سانحه راننده خودرو به همراه 2 سرنشین به علت شدت جراحت در دم فوت و 2 سرنشین دیگر خودرو نیز بشدت مجروح و توسط نیروهای امدادی به بیمارستان منتقل شدند.
۰۹:۰۵
۱۳۹۴/۱۰/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، رئیس پلیس راه هرمزگان گفت: براثر واژگونی یک دستگاه خودرو پژو 405 در جاده کهورستان بندرخمیر سه نفر کشته و 2 نفر مجروح شدند.
 
به گزارش ایرنا، سرهنگ علی مجیدزاده روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این حادثه روز گذشته براثر انحراف خودرو از جاده و واژگونی آن اتفاق افتاد.

وی ادامه داد: در این سانحه راننده خودرو به همراه 2 سرنشین به علت شدت جراحت در دم فوت و 2 سرنشین دیگر خودرو نیز بشدت مجروح و توسط نیروهای امدادی به بیمارستان منتقل شدند.

سرهنگ مجیدزاده ضمن تاکید به رانندگان درخصوص رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، خاطرنشان کرد: از آنجا که هر تصادفی زائیده یک تخلف رانندگی است، رانندگان با رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی بویژه رعایت حق تقدم عبور و سرعت مجاز از بروز سوانح پیشگیری کنند.

بندرخمیر در ۸۵ کیلومتری غرب بندرعباس مرکز هرمزگان و ۱۱۰ کیلومتری شرق بندرلنگه واقع شده است.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
واژگونی خودرو
ارسال پیام
captcha