پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۴۱۸۵۲
۲۱:۰۶
۱۳۹۴/۱۰/۲۰

ویلای اشرف پهلوی در وسط دریاچه ارومیه

دریاچه ارومیه، که تا همین چند وقت پیش ، "نگین فیروزه ای ایران" خوانده می شد، به دلیل زیبایی طبیعی و جزایر بکری که در وسط آن قرار داشتند ، مورد توجه ویژه همگان بود و در زمان رژیم پهلوی نیز اشرف پهلوی در ساحل شرقی جزیره کبودان دریاچه ، ویلای کوچکی ساخته بود تا در کنار قصرها و ویلاهای متعدد سلطنتی ، روزهایی را نیز در وسط دریاچه بگذراند.
۲۱:۰۶
۱۳۹۴/۱۰/۲۰
به گزارش آفتاب نیوز، این ویلای کوچک در سال ۵۳ در کنار محیط بانی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی در جزیره کبودان احداث شده است. اشرف پهلوی یک بار در ۵۳ و یک بار در ۵۴ با بهروز وثوقی و هر بار به مدت ۴ الی ۵ روز در آن ویلا اقامت گزیده است. کلیه وسایل ویلا و مبلمان آن، خارجی و به ویژه ایتالیایی و فرانسوی می باشند که به صورت دست نخورده به جای مانده اند و هم اکنون در اختیار اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی است.


ویلای کوچک اشرف پهلوی در جزیره کبودان؛سال های پر آبی دریاچه

 

همان ویلا از همان زاویه ؛ اکنون

 

نمای داخلی از این ویلای ۴۰ ساله

 

موتور و بدنه این خودروی بهینه سازی شده تا در شرایط و اقلیم باتلاقی،شوره زار و خاص پارک ملی دریاچه ارومیه مورد استفاده محیط بانان قرار گیرد

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Finland
۰۰:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
اون تلوزیون رنگی کره ای هم مال سال 53 هستش؟
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
واقعا چه مبلمان نفیسی
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
بابا خسنه شديم چقدر اين الونك محيط زيست را بنام قصربه مردم نشان ميدين مثل اينكه خبركم اوردين٠٠
پاسخ