واژگونی تریلر حامل مواد شیمیایی خطرناک در ورامین
صبح امروز در جاده چرمشهر ـ ورامین یک دستگاه تریلر حامل مواد شیمیایی خطرناک واژگون شد.
آفتابنیوز :
محمد مهماننواز در جمع خبرنگاران جنوب تهران در ارتباط با حادثه صبح امروز جاده چرمشهر اظهار کرد: یک دستگاه تریلر حامل مواد شیمیایی خطرناک در حد فاصل جاده ورامین به آبباریک از جاده خارج و دچار واژگونی میشود.
معاون خدمات شهری شهرداری ورامین افزود: در پی این حادثه محموله مواد شیمیایی این تریلر نیز در جاده پخش و با واژگونی خودرو سوخت ماشین نیز در معرض ترکیب با این مواد شیمیایی قرار گرفت.
وی تاکید کرد: با اطلاع حادثه به ماموران آتشنشانی شهرستان ورامین چند اکیپ به همراه تانکر آب و گروه به محل اعزام شدند و با توجه به احتمال وقوع حادثه بزرگ سریعا اقدام به پاکسازی محل از مواد شیمیایی و رفع خطر کردند.
مهماننواز تصریح کرد: با توجه به اینکه باید سریعا مواد شیمیایی از محل پاکسازی میشد و احتمال بروز فاجعه انفجار و یا مسمومیت وجود داشت با درخواست نیروهای آتشنشانی ورامین یگان موتوری شهرداری ورامین نیز به محل اعزام شد.
به گزارش فارس، معاون خدمات شهری شهرداری ورامین گفت: در این عملیات چندین دستگاه خدمات موتوری شهرداری به همراه تمام نیروهای امداد و نجات آتشنشانی شهرداری ورامین حضور داشتند و با زحمات این عزیزان در بعد از پنج ساعت عملیات از بروز حادثهای بزرگ پیشگیری شد.
وی تاکید کرد: در این حادثه راننده تریلر دچار مصدومیت شد و علت اولیه حادثه نیز بیاحتیاطی راننده در عدم کنترل وسیله نقلیه بوده اما نظر نهایی را کارشناسان راهور باید اعلام کنند.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه