پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /مهر /۱۴۰۵
Saturday 03 October 2026
News ID:۳۴۲۷۲۰
۰۸:۰۹
۱۳۹۴/۱۰/۲۶

جزئیاتی از دیدار نکونام و ژاوی در قطر+تصویر

جزئیاتی از دیدار نکونام و ژاوی در قطر+تصویر
ژاوی به جواد گفت که از زندگی اش در قطر راضی است.
۰۸:۰۹
۱۳۹۴/۱۰/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،
 ژاوی کاپیتان سابق تیم ملی اسپانیا و جواد نکونام کاپیتان سابق ایران از دوستان هم به حساب می آیند.

در سال های حضور نکو در اسپانیا، این رفاقت شکل گرفت. جواد در آن زمان به عنوان کاپیتان تیم ملی چند بار به ژاوی در جمع بهترین های دنیا رای داد که این مسئله باعث شد تا هافبک مطرح بارسا قبل از یکی از دیدارهای تیمش و اوساسونا، از جواد نکونام تشکر کند.

به گزارش خبرآنلاین؛ پس از آن بود که رابطه آنها خوب شد و گهگاهی به صورت ایمیلی با هم در ارتباط بودند. این دو شب گذشته و پیش از بازی ایران و قطر در مسابقات قهرمانی امیدهای آسیا یکدیگر را دیدند و دقایقی با هم حرف زدند.

 ژاوی از نکونام پرسید که کی به قطر رفته و الان کجا بازی می کند؟ نکونام هم گفت: «به العربی پیوسته ام.» که ژاوی ادامه داد: «برای تو در این تیم آرزوی موفقیت می کنم.» ستاره سابق بارسا همچنین گفت که از زندگی در اسپانیا راضی است و امیدوار است جواد هم بتواند زندگی خوبی در این کشور داشته باشد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
نکونام ژاوی
ارسال پیام
captcha