پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۳۴۵۶۵
۱۰:۵۴
۱۳۸۴/۱۰/۱۰

چاي ؛الهام بخش شاعران موريتاني!

۱۰:۵۴
۱۳۸۴/۱۰/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز، شهروندان موريتاني كشوراسلامي افريقاي غربي علاقه عجيبي به نوشيدن آن دارند به طوري كه در آثار بسياري از شاعران اين كشور از چاي و مراسم نوشيدن آن به عنوان سنبل هايي براي بيان حقايق معنوي و عرفاني استفاده شده و سيني و ظروف چاي الهام بخش بسياري از هنرمندان اين كشور بوده است. 

به نوشته البيان چاي از چنان جايگاهي در فرهنگ موريتاني برخوردار است كه در اين كشور براي ميزبان تهيه آن از داشتن لباس هاي مرتب و تميز نيز مهم تر است و وي خود را موظف مي داند حتما با اين نوشيدني از ميهمان خود پذيرايي كند و با اين كار احترام خود را به ميهمان نشان دهد. 

استقبال از چاي در اين كشور تجارت اين نوشيدني را به صنعتي پر رونق تبديل كرده است. گذشته از مصرف چاي در اداره ها و منازل فروشندگان دوره گرد چاي تقريبا در تمامي خيابانها و ميادين اصلي شهرهاي اين كشور به چشم مي خورند. 


گزارش خطا
برچسب‌ها:
چای شاعر موریتانی
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
-
۱۸:۲۶ - ۱۳۸۷/۰۵/۱۶
بي سواد
دراينجا سنبل غلط است
سمبل صحيح است
پاسخ