کد خبر: ۳۴۶۰۳۲
تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۰

نوجوانان چاق در خطر ابتلا به سرطان هستند

کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمان گفت: چاقی و اضافه وزن در سرطان نقش دارد از این رو چاقی در دوران نوجوانی دو برابر بیشتر خطر ابتلا به سرطان را بالا می‌برد.
آفتاب‌‌نیوز : سحر فلاحی امروز (یکشنبه) در همایش پیشگیری از سرطان که به مناسبت هفته سرطان (8 تا 15 بهمن‌ماه) در فرهنگسرای کوثر برگزار شد، اظهار کرد: استعداد ژنتیکی، عوامل محیطی مانند کشیدن سیگار، استفاده بیش از حد از گوشت قرمز، رژیم غذایی عاری از سبزی و میوه از عوامل ابتلا به سرطان است.

وی افزود: چاقی و اضافه وزن در سرطان نقش دارد به طوریکه شش درصد تمام سرطان‌ها ناشی از چاقی است و اضافه وزن در دوران نوجوانی دو برابر بیشتر خطر ابتلا به سرطان را بالا می‌برد.

فلاحی تصریح کرد: الگوی غلط غذایی می‌تواند در یک سوم موارد ابتلا به سرطان دخیل باشد به طوریکه مصرف بیش از حد نمک احتمال ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد و مصرف الکل سبب افزایش خطر سرطان دهان، حنجره، حلق و مری می‌شود.

کارشناس ارشد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان کرمان گفت: دریافت چربی‌های اشباع موجود در گوشت قرمز و محصولات لبنی پرچرب نیز در بروز سرطان‌ها موثر است از این رو باید همه اطلاعات سلامتی خود را بالا ببرند.

وی تاکیدکرد: چربی‌های اشباع، ریسک احتمال ابتلا به سرطان پستان را 13 درصد بالا می‌برد چراکه در کشورهای در حال توسعه بیش از نیمی از مرگ و میرها به واسطه همین امر است.

فلاحی با اشاره به اینکه بهترین روش پخت غذا آب‌پز و بخارپز کردن است، یادآورشد: از جمله مواد لازم برای تقویت بدن ویتامین‌های C و E و مواد آنتی‌اکسیدان است، بنابراین موز، مرکبات و طالبی، بادام و روغن‌های گیاهی و زردچوبه سرشار از این منابع است.

به گزارش ایسنا، وی خاطرنشان کرد: بهترین رژیم غذایی برای سلامتی بدن رژیم مدیترانه‌ای معرفی شده است چراکه سرشار از روغن زیتون، سبزیجات و غلات سبوس‌دار است و چربی‌های اشباع را به صورت ناچیز در خود جای داده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین