به گزارش فارس، در آن هفته، قیمت لبنیات و روغن نباتی بدون تغییر بود اما تخم مرغ 0.3 درصد، برنج 5 درصد، حبوب 1.8 درصد، مرغ 18.6 درصد، قند و شکر 0.6 درصد و چای 1.1 درصد افزایش قیمت داشت.
همچنین قیمت میوههای تازه 3.9 درصد، و سبزیهای تازه 10.5 درصد کاهش یافت.
* لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت پنیر غیرپاستوریزه معادل 0.2 درصد نسبت به هفته قبل افزایش داشت و بها سایر اقلام این گروه ثابت بود. قیمت تخم مرغ معادل 0.3 درصد افزایش یافت و شانهای 10 هزار و 500 تومان تا 13 هزار تومان فروش میرفت.
* برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، بهای برنج وارداتی غیرتایلندی معادل 1.7 درصد، برنج داخله درجه یک 5.9 درصد و برنج داخله درجه دو 3.4 درصد افزایش داشت. در گروه حبوب، قیمت نخود و لوبیاچیتی بدون تغییر بود. بهای لوبیا چشم بلبلی معادل 0.2 درصد و لوبیا سفید 0.4 درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.4 درصد تا 4 درصد افزایش یافت.
* میوهها و سبزیهای تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری پیاز عرضه نمیشد و انگور و لوبیاسبز عرضه کمی داشت ولی سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشیها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و ترهبار عرضه میشد.
میوه فروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه میکردند که در گروه میوههای تازه بهای انار معادل معادل 3 درصد، انگور 1.3 درصد، موز 0.7 درصد و کیوی 0.2 درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 3.2 درصد تا 11.6 درصد کاهش یافت.
در گروه سبزیهای تازه بهای پیاز معادل 1.8 درصد و لوبیا سبز 2.8 درصد افزایش داشت ولی قیمت سایر اقلام این گروه بین 0.3 درصد تا 19 درصد کاهش یافت.
* گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند معادل 0.1 درصد و گوشت مرغ 18.6 درصد افزایش داشت و قیمت گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود.
* قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته بهای قند یک درصد، شکر 2 درصد و چای خراجی 1.1 درصد افزایش ولی قیمت روغن نباتی جامد یک درصد کاهش یافت. بهای روغن نباتی بدون تغییر بود.
گروه کالایی | درصد تغییر نسبت به هفته قبل | درصد تغییر نسبت به هفته مشابه ماه قبل | درصد تغییر نسبت به هفته مشابه سال قبل |
لبنیات | 0 | 0 | 8.2 |
تخم مرغ | 0.3 | 13.4 | 31 |
برنج | 5 | 8.9 | 14.3 |
حبوب | 1.8 | 2.1 | 29.1 |
میوههای تازه | 3.9- | 4.5- | 20- |
سبزیهای تازه | 10.5- | 21.3- | 5.4 |
گوشت قرمز | 0.1 | 3.6 | 13.2 |
گوشت مرغ | 18.6 | 11.7 | 6.8- |
قند و شکر | 0.6 | 7.2 | 18.6 |
چای | 1.1 | 6.2 | 11.7 |
روغن نباتی | 0 | 0.2- | 0.2 |