آفتابنیوز : به گزارش مهر، در حالیکه مطالعات قبلی ارزش ضدسرطانی سولفورافن (ترکیب موجود در انواع سبزیجات کلمی) را نشان داده اند، حال محققان دانشگاه ایالتی اورگن آمریکا در مطالعه ایی جدید دریافته اند که این ماده در کاهش روند پیشرفت سرطان هم نقش دارد.
این یافته ها حاصل اولین مطالعات بالینی مربوط به بررسی تاثیر سولفورافن بر بافت سینه زنان مبتلا به سرطان سینه است.
در این مطالعه به ۵۴ زن مشکوک به ابتلا به سرطان سینه، به طور تصادفی ماده دارونما یا مکمل های تامین کننده سولفورافن داده شد. میزان سولفورافن دریافتی توسط این زنان معادل حدوداً یک فنجان کلم بروکلی در روز بود.
«امیلی هو»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج این تحقیق بسیار گفت آور بود. ما شاهد کاهش نشانگرهای رشد سلول بودیم که به معنای آن است که این ترکیب ممکن است به کاهش روند رشد سلول های سرطانی کمک کند.»
مطالعات قبلی نشان داده اند زنانی که سبزیجات کلمی شکل نظیر کلم بروکلی، گل کلم یا کلم فندقی زیاد مصرف می کنند، کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار دارند.