گوشت گوسفندی |
|||
ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
راسته با استخوان |
300000 |
بدون غدد لنفی |
2 |
ران پاک کرده با استخوان |
365000 |
بدون دنبالچه و
چربی و غدد ظاهری با 3% چربی قابل رویت |
3 |
سردست (با گردن و جناق 7 دنده) |
300000 |
سردست، سینه، ماهیچه، گردن، جناق با 7 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت |
4 |
کفدست |
360000 |
بدون دنده، سینه، ماهیچه، گردن، جناق و استخوان کتف |
5 |
قلوه گاه با استخوان |
190000 |
- |
6 |
قلوه گاه بی استخوان |
200000 |
بدون استخوان، بدون سرسینه و چربی اضافه |
7 |
گردن |
285000 |
شامل 7 مهره، کاملاً تمیز و بدون آثار خون آلودگی |
8 |
ماهیچه |
390000 |
همراه با گل ماهیچه |
9 |
شقه |
298000 |
لاشه با برش طولی بدون دنبه |
گوشت گوساله |
|||
ردیف |
نام محصول |
|
مشخصات بسته بندی |
1 |
راسته پاک کرده |
359000 |
بدون چربی همراه با دمار (پوسته سراسری متصل به راسته) |
2 |
ران پاک کرده |
339000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
3 |
سردست پاک کرده |
320000 |
بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت) |
4 |
فیله پاک کرده |
469000 |
کاملاً پاک شده و فاقد چربی زائد |
5 |
قلم |
26000 |
برش خرده |
6 |
قلوه گاه |
223000 |
بدون چربی و پوست اضافه |
7 |
گردن |
264000 |
کاملاً پاک شده |
8 |
ماهیچه |
339000 |
کاملاً پاک شده |
9 |
دنبالچه |
199000 |
پاک شده |