پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۵۴۰۳
۱۵:۵۵
۱۳۸۴/۱۰/۱۴

کیوان ساکت در بزرگداشت بسطامی می‌نوازد

۱۵:۵۵
۱۳۸۴/۱۰/۱۴
به گزارش آفتاب نیوز، در اين بزرگداشت كه با حضور هنرمندان، انديشمندان و مسئولان كشوري در تالار وحدت برگزار مي‌شود، گروه وزيري به سرپرستي« كيوان ساكت» و خوانندگي «اميرمحمد تفتي» ساخته هايي از «پرويز مشكاتيان» را كه با صداي «ايرج بسطامي »خوانده شده اجرا مي‌كنند. 

بنابر اين گزارش، در اين مراسم «پرويز مشكاتيان» در خصوص اين هنرمند به ايراد سخنراني مي پردازد و سپس فيلمي از زندگي «ايرج بسطامي» و صحبت‌هاي اساتيد موسيقي درباره وي به نمايش در مي‌آيد. همچنين چند شاعر كرماني به خواندن اشعار خود در مدح اين خواننده كرماني مي پردازند. 

اين گزارش مي‌افزايد: در بزرگداشت «ايرج بسطامي» به غير از اجراي گروه وزيري، «بهزاد بابايي»تكنوازي سه تار،« محمدزنگي »و «داريوش اسحاقي» دو نوازي سنتور و تنبك خواهند داشت. همچنين گروه آبي زر به سرپرستي«بهمن ساعد» قطعاتي از« مشكاتيان» را اجرا مي‌كنند. 

بزرگداشت« ايرج بسطامي» 15 دي ماه ساعت 15:30 در تالار وحدت برگزار مي‌شود.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
موسیقی
ارسال پیام
captcha