پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۳۵۴۰۷۷
۰۹:۱۲
۱۳۹۴/۱۲/۱۸
آخرين اجلاس دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری

آيت‌الله‌يزدی: خوشبختانه رای نياوردم/درمقابل اعلام‌وزارت‌كشور تسليمم/آنچه به‌نقل‌ازمن در مورد انصراف ديگران منتشر می‌کنند، دروغ است

آيت الله شيخ محمد يزدي، آغازكننده اجلاس خبرگان رهبري بود.آيت الله يزدي تاكيد: خوشبختانه من راي نياوردم و درآینده در خدمت شما نيستم. آنچه به نقل از من در مورد كنار رفتن ديگران براي ورود من به مجلس داشتند دروغ است. اين مواردي كه در سايت‌ها مي‌زنند از روي بي‌تقوايي است.
۰۹:۱۲
۱۳۹۴/۱۲/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز،
سرویس سیاسی- آيت الله يزدي رييس مجلس خبرگان رهبري در آخرين سخنراني خود در كسوت رييس مجلس خبرگان پس از بيان روايات و آياتي از قرآن كريم گفت: به نظر من يكي از حساس‌ترين وظايف مجلس خبرگان مراقبت از خطر تغيير هويت ولايت فقيه است.

به گزارش خبرنگار «آفتاب»، وی افزود: بايد در نظام جمهوري اسلامي اعضاي مجلس خبرگان زائد بر تعيين فقيه و مراقبت از استمرار شرايط آن فقيه از هويت ولايت فقيه هم مراقبت كنند. 

وي با تبريك صميمانه به همه افرادي كه موفق به حضور در مجلس خبرگان پنجم شده‌اند، گفت: بايد اين افراد وظيفه مراقبت از تغيير هويت حاكم فقيه را جدي بگيرند.

آيت الله يزدي تاكيد: خوشبختانه من راي نياوردم و درآینده در خدمت شما نيستم. آنچه به نقل از من در مورد كنار رفتن ديگران براي ورود من به مجلس داشتند دروغ است. اين مواردي كه در سايت‌ها مي‌زنند از روي بي‌تقوايي است.

وي افزود: اعلام رسمي وزارت كشور قانون است و بايد از آن تبعيت كرد. تسليم قانون هستم و حاضر نيستم تخلفي صورت بگيرد. خدا را شاكر هستم كه باري از روي دوشم برداشته شده است.

يزدي در ادامه افزود: من حتي به يكي از اعضاي شوراي نگهبان كه براي خبرگان راي آورده و غيرمعمم است يعني آقاي اسماعيلي تبريك گفتم. 

وي با اشاره به انتخابات مجلس شوراس اسلامي هم گفت: انتخابات آرام و خوبي صورت گرفته است؛ البته در گوشه و كنار شكاياتي صورت گرفته است كه برخي از آنها مربوط به مجري است كه در شوراي نگهبان در حال بررسي است.

رييس مجلس خبرگان رهبري تاكيد كرد: برخي شكايات در مورد خريد و فروش آراء بوده است و يا اينكه برخي شعب اخذ راي براي راي نياوردن عده‌ای زود بسته شده است. 

در اين حين آيت الله هاشمي و حسن روحاني لحظاتي را به صورت آهسته با يكديگر مذاكره كردند.

آيت‌الله يزدي در ادامه افزود: فشار روحي از ناحيه برخي پرونده‌هاي نمايندگان رد‌صلاحيت شده براي ما بسيار سنگين بود. نمايندگان نبايد به دنبال ساخت و پاخت با وزرا باشند و بگويند اگر راي اعتماد مي‌خواهید بايد فلان كار صورت بگيرد. 

رييس مجلس خبرگان رهبري خطاب به دولت هم گفت: دولت، دولت اعتدال و ارتباط با همه كشورها است اما به لبخند دشمن اعتماد نكنيد. ارتباط با دشمن خوب نيست. خوب است كشور با همه ارتباط داشته باشد اما نه با دشمن شناخته شده. نبايد فريب عوا‌م‌فريبي‌هاي دشمن را بخوريم.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
آیتالله یزدی
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
خوشبخت
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
ما ملت انقلابی از خوشبختی شما خوشبختیم ایکاش شرکت نمیکردید یکنفر دیگر در آخر لیست خوشبخت میشد
پاسخ
حسین
-
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۵
خدارا شکراقای یزدی! خودتون هم راضی هستین
پاسخ
مهدی
United States of America
۲۳:۰۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
ماهم از خوشحالی شما مسروریم و خدا کنه همیشه خوشحال باشید.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
کسی اصرار به کاندید شدن کرده بود واقعا اگه بدونم کی بوده به شخصه باهاش بر خورد می کردم
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۵ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
برای من جای سوال ست که منظور ایشون وزارت كشوراينجوري اعلام كرده یعنی چی
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
درود بر شما که نگذاشتید حق کسی ضایع شود و .........
پاسخ
نریمان
-
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
چرا آیت اله محمد یزدی فرمودند در مقابل اعلام وزارت کشور تسلیمم چرا نگفتند در مقابل نظر و رای مردم که به من رای ندادن تا عضو مجلس خبرگان بشوم تسلیمم!؟
پاسخ
محسن
United States of America
۱۳:۴۱ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
ماهم مثل شما جناب یزدی خوشحالیم
پاسخ
ناشناس
-
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
خوشحالم که راضی به رضای خدا هستید.
پاسخ
حسین
France
۱۱:۴۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
سلام. این نشات گرفته از ادب متانت دینداری ومردمداری شماست که اینگونه اظهارات را فرمودید ودلبستگی نه به شغل دارید نه به مقام انشاا..همیشه موفق وموید باشید انشاا..
پاسخ
مهدی
حسین جون...ایشون نمیدونه شما کی هستیا...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
ما هم خیلی بیشتر خوشحالیم.
پاسخ
ناشناس
البته منم هر چند خوشحال نيستيم ولی شادم
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
به نظر می رسه نظر آیت .. یزدی این بوده که در برابر رای مردم باید تسلیم شد. نه وزارت کشور
پاسخ
ناشناس
United States of America
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
علت خوشبختی از رای نیاوردن در چیست ؟
پاسخ
ناشناس
مسئولیت بر دوششون دیگه نیست
مهدی
خب اگه میخواست مسئولیت از دوشش برداشته بشه کاندیدا نمیشدند !
شاید هم درست می فرمایید
ناشناس
درست می فرمایند اينکه به راز ونياز با خداي خود ميرسند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۹ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
آیت الله یزدی محترم پس چرا کاندید شدی؟
پاسخ
مهدی
-
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
چرا خوشبختانه دوست عزیز؟؟؟؟اگه بدت میومد چرا کاندید ا میشین ؟؟؟جای سوال داره
ناشناس
مهدي فکر نميکردند راي نياورند