پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۵۴۳۲۱
۰۹:۱۴
۱۳۹۴/۱۲/۱۹

وزیر جنگ داعش کشته شد

«ابوعمر الشیشانی« یک سرکرده ارشد گروه تروریستی داعش در سوریه به هلاکت رسید.
۰۹:۱۴
۱۳۹۴/۱۲/۱۹
به گزارش آفتاب نیوز،
وی از اهالی گرجستان بوده و احتمالا در حمله هوایی که ائتلاف تحت رهبری آمریکا در چهارم مارس (14اسفند) در نزدیکی شهرک «الشدادی» سوریه انجام داد،کشته شده است.

به گزارش آفتاب به نقل از خبرگزاری‌رویترز، آمریکا قبلا یک پاداش پنج میلیون دلاری را برای کسی که اطلاعاتی درباره الشیشانی که برخی مسوولان آمریکایی می گویند وزیر جنگ داعش بوده، تعیین کرده بود.

گروه های تروریستی در چند سال اخیر جنایات زیادی را در منطقه به ویژه در کشورهای سوریه و عراق مرتکب شده اند.

این گروه ها که از سوی کشورهای غربی و متحدان منطقه ای آن از جمله آل سعود حمایت مالی و نظامی می شود، تاکنون خسارت های مالی و جانی فراوانی به مردم عراق و سوریه وارد کرده است.

آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ترکیه، قطر و عربستان همراه رژیم صهیونیستی پنج سال پیش با هدف سرنگونی حکومت «بشار اسد» برنامه جذب و اعزام تروریست ها از سراسر جهان به سوریه و همچنین سازماندهی و تقویت گروه های تروریستی از جمله جبهه النصره و داعش را آغاز کردند و بر اساس گزارش ها، هم اکنون شهروندان 100 کشور در صفوف تروریست ها در عراق و سوریه می جنگند. 

منبع: ایرنا
گزارش خطا
برچسب‌ها:
داعش
ارسال پیام
captcha