پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۰:۱۰
کد خبر:۳۵۸۱۱۸
۲۳:۲۵
۱۳۹۵/۰۱/۱۴

واکنش ایران به درگیری در قره‌باغ

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با اشاره به درگیریهای اخیر در منطقه قره باغ خاطرنشان کرد: هر دو همسایه شمالی خود را به خویشتنداری و پرهیز از هرگونه اقدامی که شرایط را سخت تر می کند دعوت می کنیم.
۲۳:۲۵
۱۳۹۵/۰۱/۱۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
 حسین جابری انصاری در خصوص درگیریهای اخیر در منطقه قره باغ گفت: درحالی که منطقه شاهد اقدامات ویرانگر گروه های افراطی بوده و نیازمند آرامش و استقرار است، دریافت اخبار نگران کننده از تشدید درگیری ها در منطقه قره باغ میان آذربایجان و ارمنستان موجب نگرانی شدید جمهوری اسلامی ایران است.

وی ادامه داد: ما هر دو همسایه شمالی خود را به خویشتنداری و پرهیز از هرگونه اقدامی که شرایط را سخت‌تر می کند دعوت کرده و به آنان توصیه می کنیم با توقف فوری درگیری ها، همه تلاش خود را برای بازگشت آرامش و حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات در چارچوب گروههای صلح و سازمان ملل بکار گیرند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
قره‌باغ
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۱/۱۶
قره باغ آزاد شود
پاسخ