دیدار خانواده مرحوم حجتالاسلام دعاگو با آیتالله هاشمی+تصاویر
همسر و فرزندان حجتالاسلام والمسلمین مرحوم دعاگو، امام جمعه فقید شمیرانات، صبح امروز با آیتالله هاشمی رفسنجانی دیدار و گفتگو کردند.
آفتابنیوز :
سرویس سیاسی- رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار با اشاره به صراحت لهجه و صداقت به عنوان ویژگیهای اخلاقی مرحوم دعاگو گفت: خطبههای نماز جمعهی ایشان، فصلی مهم از تاریخ انقلاب اسلامی است که امیدوارم جمع آوری، تدوین و منتشر شود.
به گزارش آفتاب به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیتالله هاشمی رفسنجانی، با تأکید بر دلسوزیهای ایشان برای انقلاب اسلامی و کشور گفت: سوابق درخشان ایشان در تاریخ انقلاب فراموش نخواهد شد.
همسر و فرزندان مرحوم دعاگو نیز با تشکر از پیامی که آیتالله هاشمی رفسنجانی به هنگام وفات ایشان منتشر کرده بود، گفتند: ایشان نسبت به حفظ حرمت همهی بزرگان نظام، به ویژه شخص شما حساسیت ویژهای داشتند و گاهی که تخریبها اوج میگرفت، غصهدار میشد.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه