پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۳۶۰۶۱
۱۰:۲۹
۱۳۸۴/۱۰/۱۸

علي‌آبادي: تيم ملي فوتبال بايد با چند تيم مطرح دنيا بازي تداركاتي برگزار كند

جانشين مايلي‌كهن بايد شخصيتي اقتصادي، ورزشي باشد
۱۰:۲۹
۱۳۸۴/۱۰/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز، اين گزارش هم‌اكنون آماده شده و به سازمان تربيت‌بدني نيز تحويل داده شده است؛ اما، علي‌آبادي در حاشيه‌ي تشكيل جلسه هيات دولت در شهر قم، دوباره بر انجام بازي‌هاي تداركاتي تيم ملي فوتبال كشورمان به منظور حضور پرقدرت در مسابقات جام‌جهاني فوتبال تاكيد كرد و گفت:« از فدارسيون فوتبال خواسته‌ايم تا حداقل از چند تيم به نام و خوب دنيا دعوت كنند تا تيم ملي با آنها بازي‌هاي تداركاتي برگزار كنند.»

اما، با خارج شدن محمد مايلي‌كهن از تركيب هيات مديره‌ي پرسپوليس،‌ علي‌آبادي تاكيد كرد كه هرچه سريع‌تر فرد جانشين را معرفي خواهند كرد ولي هنوز هيچ گزينه‌اي معرفي نشده است. وي درباره‌ي موضع سازمان تربيت‌بدني در رابطه با پنجمين عضو هيات مديره پرسپوليس افزود:« انشاء‌ا... اين انتخاب را انجام مي‌دهيم. از آنجا كه نوع كار متفاوت است، اين فرد بايد شخصيتي اقتصادي و ورزشي باشد.»

رييس سازمان تربيت‌بدني در پاسخ به اين سوال كه، هم‌اكنون عده‌اي از پيشكسوت‌هاي پرسپوليس پس از انتخاب مديرعامل جديد كنار رفته‌اند، آيا اين گزينه از بين همان‌ها اضافه خواهد شد، گفت:« احتمالا.»

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha