پایگاه خبری آفتاب
۱۸ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 08 June 2026
کد خبر:۳۶۰۸۶۱
۰۰:۲۹
۱۳۹۵/۰۱/۲۷

تصفیه‌خانه الیگودرز از مدار خارج شد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری لرستان گفت: تصفیه‌خانه آب شرب الیگودرز از مدار خارج و لوله آب شرب پلدختر به علت سیلاب تخریب شده است.
۰۰:۲۹
۱۳۹۵/۰۱/۲۷
به گزارش آفتاب نیوز،
حمیدرضا کرموند امروز در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: تصفیه‌خانه آب شرب الیگودرز از مدار خارج و لوله آب شرب پلدختر به علت سیلاب تخریب شد.

وی عنوان کرد: در بحث آب شرب الیگودرز تمام مخازن پر و چاه‌های رزرو را مورد استفاده قرار داده‌ایم و هیچ‌گونه مشکلی وجود ندارد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری لرستان گفت: در کیلومتر دو خط انتقال آب شرب پلدختر در روستای گل گل به علت طغیان رودخانه پل معلق خط انتقال آب شرب پلدختر را تخریب کرده است.

این مسئول یادآور شد: با مدیریت و تجربه سال‌های گذشته تمام مخازن آب شرب این شهرستان پر و تاکنون 4هزار و 500 مترمکعب آب مصرف و 5هزار و 500 متر مکعب دیگر باقی مانده است.

کرموند تصریح کرد: هنوز این شهرستان با مشکل کمبود آب روبه‌رو نشده است، اما 6 دستگاه تانکر آب، و بیش از هشت هزار بسته آب معدنی به این شهرستان انتقال یافته تا در بین مردم توزیع شود.

وی از مردم پلدختر و الیگودرز خواست صرفه‌جویی آب را پیشه کنند، تا با مشکل مواجه نشویم.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری لرستان گفت: سه کیلومتر لوله انتقال آب برای پلدختر در نظر گرفته‌ایم، تا به صورت موقت آن را در مسیر جاده به خط اصلی وصل کنیم.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha