پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۰:۵۳
کد خبر:۳۶۰۹۹۷
۱۸:۳۹
۱۳۹۵/۰۱/۲۷

نام رسمی جمهوری چک تغییر می‌یابد

تارنمای شبكه یورونیوز به نقل از وزیر امور خارجه جمهوری چك خبر داد كه نام رسمی این كشور كوتاه می شود.
۱۸:۳۹
۱۳۹۵/۰۱/۲۷
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
یورونیوز به نقل از لوبومیر زآئورالك (Lubomir Zaoralek) نوشت كه سایر وزیران و سران مجالس با تغییر نام 'جمهوری چك' به 'چكیا' و ثبت این نام جدید در سازمان ملل موافقت خواهند كرد.

'چكیا' معادل واژه چكی 'چسكو' است كه هم اكنون در رقابتهای ورزشی و تبلیغ این كشور و تولیدات آن به كار می رود.

گرچه كشورهای ایتالیا، آلمان و اسلواكی نام كوتاه این جمهوری را به كار می برند ولی انگلیسی زبانان از عنوان 'جمهوری چك' استفاده میكنند.

یورونیوز خبر می دهد كه حتی تارنمایی برای ترویج 'چكیا' راه اندازی شده است.

به گزارش ایرنا، جمهوری چك كه در با 10.5 میلیون نفر جمعیت و 78 هزار كیلومتر مربع وسعت در قلب اروپا قرار دارد، در سال 1993 با تقسیم چكسلواكی سابق به دو قسمت موجودیت یافت و پایتخت آن پراگ است. این كشور هم اكنون عضو اتحادیه اروپا و ناتوست.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
جمهوری چک
ارسال پیام
captcha