آفتابنیوز : زردچوبه رنگ زرد پررنگی دارد و با هر چه که در تماس باشد آن را در کسری از ثانیه زرد میکند اما چاشنی بسیار خوبی برای انواع موادغذایی و غذاها محسوب میشود. شاید ندانید که زردچوبه سرشار از آنتیاکسیدانهایی بسیار عالی، خواص ضد پیری و ضد تورم است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، ماده اصلی موجود در زردچوبه کورکومین است که به علت داشتن خواص ضد سرطانیاش بسیار محبوب است. اگر زردچوبه در آب گرم ترکیب شود و نوشیده شود خواص آن چندین برابر میشود و در این صورت خواص جالب و شوکهکننده زیر را میتواند به بدن شما برساند:
با تورم و التهاب اندام و دستگاههای خارجی و داخلی بدن جلوگیری میکند.
از سلولهای مغزی محافظت و مراقبت میکند.
دارای خواص ضد سرطانی است و از تکثیر سلولهای سرطانی جلوگیری میکند.
گوارش را تقویت میکند و عملکرد دستگاه گوارش را ارتقاء میبخشد.
از قلب مراقبت میکند و از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری میکند.
نشانهها و علائم آرتروز و التهابهای مفصلی را تسکین میدهد.
طول عمر را افزایش میدهد و روند پیری را آهسته میکند.
دیابت نوع دوم را مهار میکند.
عملکرد کبد شما را بهبود میبخشد.
از چرب شدن کبد پیشگیری میکند.