پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۵۵
کد خبر:۳۶۱۹۴۹
۱۳:۱۰
۱۳۹۵/۰۱/۳۱

انتقاد فردوسی‌پور از تیترهای بعد از دربی

عادل فردوسی‌پور با انتقاد نرم از همکاران رسانه‌یی‌اش در روزنامه‌ها، از آنها خواست که پس از بازی‌های شهرآورد، در تیترهایی که استفاده می‌کنند بیشتر مراعات کنند.
۱۳:۱۰
۱۳۹۵/۰۱/۳۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب، مجری و تهیه‌کننده برنامه «90» در برنامه 30 فروردین ماه تعدادی از تیترهای روزنامه‌ها در روزهای اخیر را مرور کرد و یادآور شد که درست است کری خواندن خوب است اما بهتر است دوستان در انتخاب تیترها مراعات بیشتری کنند.

فردوسی‌پور در این ارتباط به تیترهایی چون «سوبله چوبله شدی آقای مربی»، «استقلال دیگر رقیب ما نیست»، «سلام چارلی چاپلین»، «4 فینال آسیاست تو هنوز خوابش و ندیدی»، «پرسپولیس یا شالکه04»، «4 ما کجا 4 اونا کجا» اشاره کرد.

به گزارش ایسنا،‌ برنامه «90» شب‌های دوشنبه به روی آنتن می‌رود و شامگاه گذشته به شهرآورد اخیر تهران اختصاص داشت.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
فردوسی‌پور
ارسال پیام
captcha