پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۳۶۴۲۵۱
۱۲:۲۰
۱۳۹۵/۰۲/۱۰

درخواست انگلیس از کشورهای صاحب‌نفوذ درباره سوریه

وزیر امور خارجه انگلیس اعمال نفوذ بر جناح‌های بحران سوریه را به منظور پیشبرد مذاکرات صلح این کشور خواستار شد.
۱۲:۲۰
۱۳۹۵/۰۲/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز،
فیلیپ هاموند، رئیس دستگاه دیپلماسی انگلیس گفت، کشورهایی که در میان جناح‌های درگیری‌ها در سوریه نفوذ دارند، باید بر این جناح‌ها اعمال فشار کرده و آن‌ها را به سمت فرآیندهای مذاکرات صلح که اکنون متوقف شده است، هدایت کنند.

وی در ادامه اظهار کرد، اکنون زمان آن رسیده که جناح‌های صاحب‌نفوذ در راستای پایان دادن به اقدامات خشونت‌طلبانه اعمال فشار کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، هاموند تأکید کرد، به رغم تلاش‌های بسیاری که نماینده‌ی ویژه‌ی سازمان ملل متحد برای پیشبرد مذاکرات به کار بسته است، پیشرفت سخت‌تر و سخت‌تر می‌شود.

وزیر امور خارجه‌ انگلیس در بخش دیگری از اظهارات خود این ادعای واهی را مطرح کرد که بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه در فرآیند مذاکرات سیاسی اخلال‌گری می‌کند. این ادعا درحالی است که نمایندگان دولت دمشق پای میز مذاکراتی رفته‌اند که مخالفان آن‌ها، بارها در جریان این مذاکرات کارشکنی کرده‌اند.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
انگلیس سوریه
ارسال پیام
captcha