پایگاه خبری آفتاب
۱۲ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 02 June 2026
۰۶:۳۹
کد خبر:۳۶۴۵۴۱
۱۶:۱۳
۱۳۹۵/۰۲/۱۱

دستگیری زمین‌خوار 32 میلیاردریالی در بروجرد ‌

‌فرمانده انتظامی لرستان از دستگیری یک کلاهبردار و کشف 32 میلیارد ریال زمین‌خواری، توسط ماموران پلیس آگاهی شهرستان بروجرد خبر داد.
۱۶:۱۳
۱۳۹۵/۰۲/۱۱
به گزارش خبرگزاری آفتاب،
 سردار محمد قنبری در جمع خبرنگاران، افزود: در پی ارجاع یک فقره پرونده کلاهبرداری از دادسرای عمومی و انقلاب بروجرد به پلیس آگاهی این شهرستان مبنی بر زمین‌خواری در حوالی بروجرد، مراتب به صورت ویژه در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

وی اظهار کرد: با تحقیقات به عمل آمده مشخص شد فرد کلاهبردار با اسناد و مدارک جعلی 80 هکتار از اراضی کشاورزی واقع در حوالی بروجرد متعلق به یکی ازتعاونی‌های تولیدی- توزیعی این شهرستان را با روش‌های متقلبانه به مبلغ 32 میلیارد ریال به فردی فروخته است.

فرمانده انتظامی لرستان تصریح کرد: مأموران پلیس آگاهی این شهرستان با کارهای اطلاعاتی و هماهنگی مقام قضایی متهم را در بروجرد شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند.

قنبری اضافه کرد: با ارائه شواهد، مستندات و مدارک لازم از سوی پلیس، متهم به جرم خود اعتراف کرد.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه متهم 32 میلیارد ریال زمین‌خواری کرده است، گفت: کلاهبردار جهت سیر مراحل قانونی با قرار صادره روانه زندان شد. در این راستا تاکنون 13 نفر از شکات این پرونده شناسایی شده‌اند.


گزارش خطا
برچسب‌ها:
زمین‌خوار بروجرد
ارسال پیام
captcha