پیام توییتری رئیسجمهور: راهیابی 18 زن به مجلس یک ركورد است/امیدواریم نویدبخش فعالیت موثرتر زنان باشد+تصویر
رئیس جمهوری در پیام توییتری خود نوشت: راهیابی 18 زن به مجلس یك ركورد است. روحانی با ارسال این پیام توییتری نوشت: «راهیابی 18 زن به مجلس یك ركورد است كه امیدواریم نوید بخش فعالیت موثرتر زنان شایسته در همه عرصهها؛ چه در مجلس و چه در قوای دیگر باشد.»
آفتابنیوز :

مرحله دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه گذشته -دهم اردیبشهت- در 55 حوزه انتخابیه در 21استان برگزار شد و مردم در این حوزه ها در مجموع 68 نماینده منتخب خود را برگزیدند.
دكتر حسن روحانی رئیس جمهوری پس از مشخص شدن نتایج مرحله دوم انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با ارسال این پیام توییتری نوشت: «راهیابی 18 زن به مجلس یك ركورد است كه امیدواریم نویدبخش فعالیت موثرتر زنان شایسته در همه عرصهها؛ چه در مجلس و چه در قوای دیگر باشد.»

مرحله اول این دوره از انتخابات نیز روز هفتم اسفند 1394 در سراسر كشور برگزار شد و 221 نماینده منتخب راهی مجلس شدند.دهمین دوره مجلس شورای اسلامی هشتم خرداد آغاز به كار خواهد كرد.
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه انتشار یافته: ۳
دستوربرخورد با آن صادر بشود.