کد خبر: ۳۶۷۶۴
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۸۴ - ۱۲:۲۴
آفتاب‌‌نیوز : مصرف غذاها یا مكمل های خوراكی حاوی تركیبات انتی اكسیدان مانند بتا - كاروتن ، ویتامین های C و E و ریز مغذی روی احتمال بروز عارضه تخریب لكه زرد چشم را در افراد سالمند كاهش می دهد.

 نتیجه بررسی اخیر پژوهشگران مركزی دانشگاهی در هلند در باره 4170 فرد سالمند حاكیست ؛ مصرف رژیم های غذایی غنی از تركیبات انتی اكسیدان احتمال ابتلا به تخریب لكه زرد چشم را كه یكی از شایعترین علل نابینایی در افراد مسن است 35 درصد كاهش می دهد.
بازدید از صفحه اول ارسال به دوستان نسخه چاپی ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین