آفتابنیوز : به
گزارش باشگاه خبرنگاران؛ برخی موادغذایی خاص و پر مصرف به دلیل آنکه سرخ
شده یا با حرارت بالا پخته شده اند در صورتی که مجددا در ماکروفر گرم شده و
تحت دمای بالا و اشعه ماورابنفش قرار بگیرند با ایجاد مواد مضر در انها به
سلامتی آسیب رسانده و در برخی موارد حتی سرطان زا می شوند.
پیتزاپیتزا
یکی از غذاهایی است که بیشتر افراد آن را در مایکروفر گرم می کنند که این
کار آسیب جدی به سلامت بدن وارد می کند. بهترین راه گرم کردن آن استفاده
از فر یا اجاق گاز است و حداکثر دمای فر 375 درجه فارنهایت انتخاب شود.
استیکبرای گرم کردن استیک بهتر است آن را در تابه ای با روغن بسیار کم گرم کنید.
اسفناج با گرم کردن مجدد اسفناج ماده سرطان زا نیروسامین در آن تولید می شود به همین دلیل هرگز آن را گرم نکنید.
مرغ سوخاریاز
گرم کردن مرغ سوخاری در فر اجتناب کرده و برای گرم کردن آن را در ظرفی
داخل فر قرارداده و روی آن را با فویل بپوشانید و حداکثر تا دمای 375 درجه
فارنهایت به مدت 10 دقیقه گرم کنید.
پاستااگر
بر روی پاستا سس ریخته شده است هرگز نباید آن را گرم کنید در غیر این صورت
آن را در یک تابه با مقدار کمی آب جوش و روغن گرم کنید.