پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۳۶۸۳۹۹
۰۹:۴۴
۱۳۹۵/۰۲/۲۸

سردار اسعد به خانه بازگشت

سردار اسعد به خانه بازگشت
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان چهارمحال و بختیاری از مرمت و نصب مجدد تندیس سردار اسعد بختیاری در موزه مشروطیت استان خبر داد.
۰۹:۴۴
۱۳۹۵/۰۲/۲۸
به گزارش آفتاب نیوز، بهمن عسگری سوادجانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: پس از انجام عملیات تعمیر، مرمت و بازسازی تندیس سردار اسعد بختیاری، این تندیس ساعت 8 صبح امروز در محل موزه مشروطیت استان چهارمحال و بختیاری نصب شد.

وی افزود: اگرچه برخی افراد خودسر و قانون‌شکن با حمله به این مجسمه موجب ایجاد آسیب‌هایی در این مجسمه شده بود، اما خوشبختانه این مجسمه طی 24 ساعت مرمت و مجددا نصب شد.

به گزارش ایسنا، روز شنبه 25 اردیبهشت‌ماه دو نفر با هویت معلوم وارد قلعه سردار اسعد بختیاری شدند و مجسمه این سردار را تخریب کردند.

قلعه سردار اسعد بختیاری به عنوان موزه مشروطیت نامگذاری شده است و مصوبه شورای فرهنگ عمومی استان را دارد و قرار بود در هفته میراث فرهنگی افتتاح شود
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سردار اسعد
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
علی از خوزستان
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۸
کار داعشی ها ی ( ببخشید خودسر ها )خودمون بود .
پاسخ
جهانگیر زمانی جونقانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۸
همه چیز به جای خود بازگشت اما انتشار اشعار وپیامهایی زشت از طریق کامنت تلگرام و واتساپ و .........از طرف تعدادی به ظاهر بختیاری برعلیه مردم سلحشور و غیرتمند وشریف جونقان نشان داد که هنوز بعضی ها خام و کوته فکرن. عین همون دو نفر تخریبگر. شرم اور بود کارهر دوشان. انها دونفر نادان و اینها تعدادی بسیار نادان که هر دو طرف ابروی ایران وایرانی و بختیاری و انسانیت را بردند آنه دو باتیشه شان و این مزخرف نویسان با پیامهایشان آن هم از راه دور..... متاسفم برای همه نادانان و متعصبان خشک مغز افراطی. ...دو نفر نادان کجا و جونقان و مردمش کجا؟؟؟؟ تعدادی نادان تلگرامی مجاری کجا و ایل جلیل بختیاری کجا؟؟؟
متاسفم برای ادیبان کوته فکر به ظاهر بختیاری. واقعا امتحان خود را پس دادند.
پاسخ
ناشناس
-
۱۱:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۸
ببینی آمر و محرکش کی بوده ؟
پاسخ
ناشناس
Germany
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۸
اگه اعتراضات مردم نبود به هیچ عنوان هیچ اقدامی انجام نمیدادن
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۸
مجازات چی شد ؟
پاسخ
لرهای ایران
United States of America
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۸
سردار اسعد بختیاری اولین مشروطه خواه ایران بود ولی بدلیل اقوامی با محمدرضا شاه پهلوی در کتابها و در سخن رانیها در این زمان از ایشان برده نمی شو د وکمال بی انصافی است
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۸
داعش حمله کرده بود ؟ خدا بانیش را نبخشه .
پاسخ