پایگاه خبری آفتاب
۲۶ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 16 June 2026
کد خبر:۳۶۹۴۱۴
۲۲:۴۱
۱۳۹۵/۰۳/۰۱

خودکشی عروس بخاطر ستاره فوتبال+تصاویر

خودکشی عروس بخاطر ستاره فوتبال+تصاویر
خانم که به بازیکن فوتبال به شدت علاقه مند شده بود، مراسم عروسی‌اش را به هم زد و حتی بخاطر او خودکشی کرد.
۲۲:۴۱
۱۳۹۵/۰۳/۰۱
به گزارش آفتاب نیوز،
مای الکساندر 24 ساله اهل ویک‌فیلد، به بازیکن بلژیکی  آنقدر علاقه مند شد که مراسم عروسی‌اش را به هم زد. او در حالی که مشغول بازی وی بود به او دلبست.

این طرفدار منچستر یونایتدی عاشق ادنان بلجن شد. او چنان به فکر کردن در مورد پرداخت که حتی اسمی هم برای کودکانش انتخاب کرد. 

خودکشی عروس بخاطر ستاره فوتبال+تصاویر

او نامه‌ای هم به ادنان نوشت و در آن ذکر کرد که چنان شیفته وی است که اگر به او نرسد خود را خواهد کشت. نامزد این خانم وی را در حالی که رگ دستانش را زده بود یافت با نیروهای امداد تماس گرفت.

این خانم تا کنون 200 نامه برای او فرستاده و در شبکه‌های اجتماعی به او ابراز علاقه می‌کند و در روی تمام مطالبی که ادنان به اشتراک می‌گذارد نظر می دهد. او برای این مشکلش در بیمارستان روانی بستری شد و 9 هفته دارو مصرف کرد.

خودکشی عروس بخاطر ستاره فوتبال+تصاویر

خودکشی عروس بخاطر ستاره فوتبال+تصاویر
منبع: باشگاه خبرنگاران
گزارش خطا
برچسب‌ها:
خودکشی
ارسال پیام
captcha