پایگاه خبری آفتاب
۲۵ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 15 June 2026
کد خبر:۳۷۰۵۹
۲۲:۵۵
۱۳۸۴/۱۰/۲۳

آمریکا در حل مشکلات عراق ناتوان است

۲۲:۵۵
۱۳۸۴/۱۰/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز،  " المار بروک " در گفتگو با رادیو دولتی آلمان همچنین اظهار داشت : روسیه نیز در حال حاضر همسویی خود را با مواضع اتحادیه اروپا درخصوص فعالیتهای هسته ای ایران اعلام کرده است .
رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان اروپا همچنین مواضع آمریکا و اتحادیه اروپا در قبال چگونگی برخورد با برنامه های هسته ای ایران را مشترک خواند .

" بروک " با اشاره به احتمال گزینه حمله نظامی به ایران تصریح کرد : آمریکا در عراق با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کند که هنوز نتوانسته آنها را حل و فصل کند .

وی با بیان این مطلب که ایران ، عراق نیست ، خاطر نشان کرد : آمریکا با حمله نظامی به ایران به مراتب با مشکلات بیشتر و سنیگنی در مقایسه با عراق روبرو خواهد بود .

رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان اروپا افزود : به عقیده من حمله نظامی به ایران به هیچ وجه اقدام ساده و سهلی نخواهد بود و باید از آن خودداری کرد .

" بروک " در ادامه این گفتگو اظهار داشت : زمینه های همکاری اقتصادی میان ایران و اروپا می تواند مشوق خوبی برای این کشور بشمار آید .

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha