پایگاه خبری آفتاب
۰۲ /مرداد /۱۴۰۵
Friday 24 July 2026
کد خبر:۳۷۱۱۸۳
۲۰:۰۳
۱۳۹۵/۰۳/۰۹

عادل الجبیر: ایران با حمایت از تروریسم، خود را در جهان منزوی کرده است

وزیر خارچه عربستان در اظهاراتی فراتر از حد و اندازه خود به یاوه سرایی در مورد ایران پرداخت.
۲۰:۰۳
۱۳۹۵/۰۳/۰۹
به گزارش آفتاب نیوز، به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، "عادل الجبیر" –وزیر خارجه عربستان سعودی- در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با "فلیپ هاموند" –همتای انگلیسی خود- با تکرار ادعاهای بی اساس خود گفت: "با انگلیس در خصوص لزوم توقف دخالت های ایران در امور منطقه توافق کردیم."
 
"عادل الجبیر" در یاوه سرایی جدید خود گفت: "ایران با حمایت از تروریسم خود را در جهان منزوی کرده است. این کشور به عربستان و کشورهای حاشیه خلیج، سلاح و عناصر تروریستی ارسال می کند. ما به خاطر جلوگیری از اقدام ایران در تولید سلاح اتمی، از توافق بین المللی در این خصوص حمایت کردیم."
 
وزیر خارجه عربستان گفت: "ایران باید سیاست های خود را تغییر دهد تا جامعه بین الملل نیز نحوه تعامل خود با آن را تغییر دهد. تلاش های این کشور برای قاچاق سلاح به بحرین و یمن ادامه دارد. حضور ایران در عراق چه به درخواست این کشور باشد یا بدون درخواست، امری غیر قابل قبول است. مشکلات این کشور، از دخالت های ایران در آن ناشی شده است."
 
"الجبیر" با طرح ادعاهایی حق به جانب، در خصوص حج گفت: "عربستان هیچ کشوری را از ادای مناسک حج منع نمی کند؛ ایران از امضاء یاداشت تفاهم برای برگزاری حج خودداری کرد. ایران خواستار حق برگزاری راهپیمایی در ایام حج بود. برخی از درخواست های ایران را پذیرفتیم، ولی آنها بازهم از امضاء تفاهم نامه خودداری کردند."
 
"فلیپ هاموند" نیز در این کنفرانس گفت: "با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، درخصوص حمایت از دولت وفاق لیبی توافق کردیم."
گزارش خطا
برچسب‌ها:
عادل الجبیر
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۰
سیاستمدار نیستم ، هر پیچدگی وجود دارد ،بادندان باز کردن ، اوضاع بدتر می شود، با هدف ضرر ،از هر کجا گرفته شود منفعت است ، تدبیر سیاست مدار ملت دوست مانند منجم قوی آینده گو موثر مثبت است.
پاسخ
کامران
United States of America
۲۳:۱۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۹
سلام - آقا یعنی یک نفر توی وزارت امورخارجه نیست که بتواند - بتواند - بزند توی دهن این مردک سوسمار خور؟ غیرت برای همین موقع است. انسان باید بتواند این مواقع جواب لازم را بدهد چه تن به تن و چه بصورت دیپلماتیک. تا همه چیز معنی پیدا کند. چقدر باید نشست و توهین و رجز هل من مبارز این حضرات بی اصل و نصب را شنید؟ آقا ما ایرانی هستیم و غلط زیادی جواب دارد. به خدا تندرو و خودسر هم نیستیم و بخدا منافع ملی بسیار مهم است و قابل فهم اما رسما دارند ایران و ایرانی را تحقیر می کنند. این درست نیست. در هیچ مکتبی این درست نیست حتی در کافرستان.
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۹
من کامنتهای خارجی ها رو خوندم. هروقت الجبیر از این حرفها میزنه میگن دیگ به دیگ میگه روت سیاه.
پاسخ
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۲۰:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۹
این اقا دچارخودبزرگ بینی شده
پاسخ