آفتابنیوز : دکتر فریبرز منصور قناعی در گفتگو با ایسنا، با تاکید بر عدم استفاده زیاد از مصرف گوشت قرمز اظهار کرد: مصرف گوشت قرمز را محدود و از مصرف گوشتهای فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس و همبرگر خودداری نمایید.
وی با بیان اینکه بهتر است چربی دریافتی از چربیهای گیاهی باشد، گفت: این چربیها شامل روغن زیتون، آفتابگردان، مغزها و دیگر چربیهای مفید در مواد غذایی نظیر ماهی است.
رییس مرکز تحقیقات گوارش و کبد استان گیلان با بیان اینکه لازم است مصرف چربیهای حیوانی محدود شود یادآور شد: چربیهای ترانس برای سلامتی مضر میباشند و باید از مصرف آنها پرهیز شود.
دکتر قناعی ادامه داد: این نوع چربی در انواع مواد غذایی فرآوری شده، فست فود، مواد غذایی سرخ شده، غذاهای یخ زده، کیک، بیسکویت، روغنهای جامد و مارگارین یافت میشود.
وی در پایان تاکید کرد: مصرف قندهای ساده به 10 درصد کل انرژی یعنی معادل 50 گرم در روز محدود کنیم.