پایگاه خبری آفتاب
۲۴ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 14 June 2026
کد خبر:۳۷۳۲۱۹
۱۵:۴۴
۱۳۹۵/۰۳/۱۸

مرگ آخرین بازمانده سگ‌های زنده‌یاب ۱۱ سپتامبر +عکس

آخرین بازمانده سگ‌های زنده‌یاب ۱۱ سپتامبر دیروز(دوشنبه) در یک کلینیک دامپزشکی در حومه شهر هوستون معدوم شد.
۱۵:۴۴
۱۳۹۵/۰۳/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز، براساس گزارش آسوشیتدپرس، «برتاین» که در سن 16 سالگی به سر می‌برد در «هیوستون» ایالت تگزاس جان سپرد.

به گزارش تسنیم، در بیانیه ای که سازمان آتش‌نشانی ایالت تگزاس در رابطه با درگذشت این سگ منتشر کرده است آمده که «برتاین» یک سگ شکاری طلایی 16 ساله بود که دیروز(دوشنبه) در یک کلینیک دامپزشکی در حومه شهر هوستون معدوم شد.

مرگ آخرین بازمانده سگ‌های زنده‌یاب ۱۱ سپتامبر +عکس
«برتاین» 2 ساله و خانم «دنیس کورلیس» مسئول کنترلش بعد از حمله یازده سپتامبر به عنوان بخشی از نیروی کار سازمان آتش‌نشانی تگزاس، به مدت 10 روز در جستجوی مردمی که زیر آوار بودند، مشغول به کار شدند.

مرگ آخرین بازمانده سگ‌های زنده‌یاب ۱۱ سپتامبر +عکس
او تا سن 9 سالگی که بازنشسته اعلام شد مشغول به خدمت بود و در 15 سالگی به همراه «کورلیس» برای شرکت در مراسم یادبود 11 سپتامبر حضور یافتند.

مرگ آخرین بازمانده سگ‌های زنده‌یاب ۱۱ سپتامبر +عکس
گزارش خطا
برچسب‌ها:
سگ‌های زنده‌یاب
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
حامد
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۰ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۹
قابل توجه اينكه اكر خيلي هم احترام قائل بودن معدوم نميكردن ...اقا اونجا هم خبري نيست بنده شش سال زندگي كردم خبري كه به گوش ما ميرسه نيست..
پاسخ
مانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۹
ببینید برای سگشون چه احترام نظامی میزارن و قایلن اما ما برای جون مردم کشورمون چطوریم...
پاسخ
علي
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۸
قابل توجه بعضي هااااااااااااااا
پاسخ
مانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۸
ای خدا... ببینید برای سگشون چه احترام نظامی میزارن و قایلن اما ما برای جون مردم کشورمون چطوریم... بعد میگن اونا آمریکایی هستن و ما ایرانی!
پاسخ