پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۳۷۳۲۴۷
۱۷:۲۰
۱۳۹۵/۰۳/۱۸

موگرینی: می خواهیم مطمئن شویم منافع توافق هسته‌ای شامل حال مردم ایران می شود

ما بر اجرای کامل تمامی بخش های توافق نظارت می کنیم و امیدواریم که با آژانس بین المللی انرژی اتمی به خوبی همکاری شود.
۱۷:۲۰
۱۳۹۵/۰۳/۱۸
به گزارش آفتاب نیوز، تارنمای اتحادیه اروپا خبر داد که مسئول سیاست خارجی این اتحادیه توافق هسته ای را حاصل دیپلماسی صبورانه چند جانبه خواند.

به گزارش  ایرنا، فدریکا موگرینی که برای سخنرانی در جلسه دوشنبه شب شورای امنیت سازمان ملل به نیویورک رفته بود به کشورهای عضو یادآوری کرد که در ژوئیه (تیر ماه) پارسال شورای امنیت توافق هسته ای را تائید کرد و شش ماه پس از آن توافق اجرا شد.

موگرینی افزود: 'ما بر اجرای کامل تمامی بخش های توافق نظارت می کنیم و امیدواریم که با آژانس بین المللی انرژی اتمی به خوبی همکاری شود. در کنار این موضوع، اتحادیه اروپا در پی آن است تا اطمینان یابد که منافع این توافق شامل حال مردم ایران شده و همکاری منطقه ای را بهبود بخشد.'

موگرینی همچنین از شورای امنیت خواست تا به نیروی دریایی اتحادیه اروپا مجوز اجرای تحریم تسلیحاتی علیه لیبی را بدهد.

این در خواست در حالی مطرح شد که 15 عضو این شورا، پیش نویس قطعنامه ای را بررسی می کنند که به نیروی دریایی اتحادیه اروپا موسوم به «عملیات صوفیه»، مجوز رهگیری شناورهای مظنون به انتقال تسلیحات به لیبی را در آبهای آزاد می دهد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بخش های دیگر سخنرانی خود در شورای امنیت به موضوعاتی چون تحولات سوریه، عراق، یمن، مذاکرات خاورمیانه، اوضاع اوکراین و بحران پناهجویان نیز اشاره کرد.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
موگرینی
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
امین
Germany
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۸
درباره تحریم ها چطور؟
تحقیق کرده بودن که ضرر تحریم ها به چه قشری از جامعه میرسه؟ به این میگن فرار رو به جلو.
پاسخ