پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۳۷۳۷۶۱
۱۰:۲۹
۱۳۹۵/۰۳/۲۱
در خط حزب‌الله 36 منتشر شد:

حکم قاطع رهبر انقلاب علیه اهانت به زوجات پیامبر (ص)

حکم قاطع رهبر انقلاب علیه اهانت به زوجات پیامبر (ص)
حکم قاطع رهبر معظم انقلاب در عینیت اهانت به زوجات مطهرات پیامبر (صلی الله علیه و اله) با اهانت به پیامبر (صلی الله علیه و اله) برای اولین بار در جدیدترین شماره خط حزب الله منتشر شد.
۱۰:۲۹
۱۳۹۵/۰۳/۲۱
به گزارش آفتاب نیوز،
به گزارش دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی خامنه ای، سی و ششمین شماره هفته‌نامه خبری - تبیینی خط حزب‌الله با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص شرمندگی نظام و رهبری در باب بیکاری جوانان، گزارش ویژه‌ای از شاخص و معیار افتخار و یا شرمندگی مردم، نظام اسلامی و رهبر انقلاب، منتشر کرده است.

سخن هفته این شماره نیز با بررسی بیانات ماه‌های اخیر رهبر انقلاب به 6 مطالبه ایشان از مجلس نوپای دهم پرداخته است.

در این شماره همچنین تصویری از همراهی آیات عظام حسن زاده و جوادی آملی با رهبر انقلاب در سفر به شهرستان آمل منتشر شده است.

خط حزب الله، سی و ششمین شماره خود را به امید بازگشت پیروزمندانه به وطن، به پاسدار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان تقدیم می‌کند.

رهبر معظم انقلاب گفتند که اهانت به هرکدام از زوجات پیامبر اهانت به پیغمبر است.

حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار دست اندرکاران همایش صدف کوثر -تکریم حضرت خدیجه فرموده‌اند: «تعریض به سایر زوجات مطهرات پیغمبر نبایستی باشد. بالاخره زوجات پیغمبر محترمند؛ هر کسی به اینها اهانت کند - هر کدامشان باشد- به پیغمبر اهانت کرده»

ایشان افزودند: «این را من قاطعا عرض میکنم... امیر المومنین با جناب عایشه آن رفتار را کرد... با زنی که به جنگ او آمده این جور با احترام رفتار کرد.»

رهبر معظم انقلاب انقلاب اضافه کردند: «به خاطر اینکه همسر پیغمبر بود و الا امیر المومنین که از کسی ملاحظه ندارد. بنابراین حتما تعریض بایستی وجود نداشته باشد.»
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha