پایگاه خبری آفتاب
۲۳ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 13 June 2026
کد خبر:۳۷۴۴۲۱
۲۱:۲۷
۱۳۹۵/۰۳/۲۳

اختلاف برانکو با کی‌روش علنی شد

برانکو اختلافش با کی‌روش بر سر استراحت ملی پوشان علنی کرد.
۲۱:۲۷
۱۳۹۵/۰۳/۲۳
به گزارش آفتاب نیوز، در حالیکه کی‌روش دستور داده تا ملی پوشان 15 روز استراحت کنند و در تمرینات تیمشان شرکت نکنند ، اما برانکو بابت حضور نیافتن ملی پوشان پرسپولیس در تمرینات واکنش نشان داد.  
 
به گزارش باشگاه خبرنگاران، دور جدید تمرینات پرسپولیس برای فصل آینده آغاز شده است اما ملی پوشان پرسپولیس در این تمرینات  حضور ندارند.
 
بر این اساس برانکو اعلام کرده که ملی پوشان غایب را جریمه می‌کند چرا که آنها از باشگاه پرسپولیس  حقوق دریافت می‌کنند.
 
تیم پرسپولیس با جذب امیری 7 ملی پوش دارد که این بازیکنان با دستور کی‌روش حق شرکت در تمرینات تیم پرسپولیس را ندارند. به هر حال باید دید جدال برانکو با کی‌روش به کجا می‌انجامد؟!
گزارش خطا
برچسب‌ها:
برانکو کی‌روش
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
هر دو نفر درست ميگويند كي روش از ديدگاه تيم ملي و برانكو از ديدگاه تيم باشگاهي اما چون اولويت اول تيم ملي است بايد برنامه كي روش اجرا شود
پاسخ